امیدواری برای باز شدن گره کور داروخانه هلال احمر کرمانشاه
به گزارش خبرنگار ایسنا، کرمانشاه تنها مرکز استان در ایران است که از داشتن نعمت داروخانه هلال احمر و مزایای آن خصوصا برای بیماران خاص و صعبالعلاج محروم است و علی رغم پیگیریهایی که در تمام این سالها در بالاترین سطوح صورت گرفته، هنوز مجوز این داروخانه صادر نشده است.
در دوره مدیرعامل پیشین هلال احمر کرمانشاه یکبار این ادعا مطرح شد که مجوز داروخانه صادر شده، اما در نهایت مجوزی در کار نبود و هنوز هم برخی افراد بیمار و نیازمند کرمانشاه برای اینکه از مزایای داروخانه هلال احمر استفاده کنند باید به استانهای دیگر بروند.
در حالی جلوی صدور مجوز برای داروخانه هلال احمر به دلایل نامشخص گرفته میشود که برخی استانها چند داروخانه هلال احمر دارند و در بعضی شهرهایشان هم – غیر از مرکز استان – داروخانه هلال احمر دایر شده است. نکته جالب ماجرا آنجاست که برخی مجوزها در چند سال اخیر صادر شده، یعنی درست همان زمانی که جلوی مجوز داروخانه هلال احمر کرمانشاه گرفته میشد!
گره کار در مسیر بین معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بود و هرچند دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعلام میکرد مخالفتی با صدور مجوز این داروخانه ندارد، اما در عمل صدور مجوز در همین مسیر متوقف مانده بود. حتی در اواخر تیرماه امسال استاندار کرمانشاه نامهای به دکتر عیناللهی وزیر بهداشت وقت نوشت و خواستار حل مشکل داروخانه هلال احمرکرمانشاه شد و با وجود اینکه وزیر بهداشت به نامه استاندار دستور مستقیم نوشت و به معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت یک هفته فرصت داد مشکل صدور مجوز داروخانه هلال احمر کرمانشاه حل شود، اما این دستور هم راه به جایی نبرد.
حالا سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه معرفی شده و به گفته مدیرعامل جمعیت هلال احمر کرمانشاه جرقههای امیدی ایجاد شده تا در دوره مدیریت جدید دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، تعاملی سازنده بین این دانشگاه و جمعیت هلال احمر کرمانشاه برای حل معضل ۲۸ ساله داروخانه هلال احمر کرمانشاه ایجاد شود.
محمدباقر محمدی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به پیگیریهای فراوانی که طی سالهای اخیر برای اخذ مجوز داروخانه هلال احمر کرمانشاه صورت گرفته، گفت: آخرین مورد، دستور مستقیم وزیر بهداشت پیشین برای صدور مجوز داروخانه هلال احمر کرمانشاه بود که به دنبال پیگیریهای استاندار صادر شد، اما متاسفانه مورد موافقت معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت قرار نگرفت.
وی اظهار کرد: البته ما هم در این مدت پیگیری را رها نکردیم و امیدواریم در دوره مدیریت جدید دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه این موضوع برای همیشه تعیین تکلیف شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کرمانشاه با بیان اینکه در صورت صدور مجوز ماده ۲۰ برای راهاندازی داروخانه هلال احمر هیچ مشکلی برای راهاندازی آن وجود ندارد و در کوتاهترین زمان آغاز به کار خواهد کرد، افزود: محل داروخانه را نیز در اختیار داریم که اکنون به صورت مرکز فوریتهای دارویی برای برخی داروهای محدود فعالیت میکند.
محمدی تاکید کرد: وقتی مجوز ماده ۲۰ را برای داروخانه هلال احمر کرمانشاه بگیریم، شرکتهای دارویی نیز میتوانند دارو در اختیار این داروخانه قرار دهند.
وی نبود داروخانه هلال احمر در استان را اجحاف در حق مردم کرمانشاه دانست و عنوان کرد: داروخانه هلال احمر تاثیر بسزایی در تامین داروهای کمیاب بیماران خصوصا بیماران خاص و صعبالعلاج دارد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کرمانشاه با بیان اینکه همین حالا هلال احمر به برخی بیماران نیازمند کمک میکند، افزود: با راهاندازی این داروخانه میتوان کمکی که به بیماران نیازمند میشود را ساماندهی کرد.
انتهای پیام