استانها > فارس

برداشت طلای سرخ در نی‌ریز آغاز شد



به گزارش خبرگزاری مهر، نادر زارعی گفت: برداشت زعفران از یک صد هکتار زمین‌های زراعی شهرستان نی‌ریز آغاز شده و تا اواخر آذرماه ادامه دارد.

وی ادامه داد: عمده زعفران این شهرستان، در بخش پشتکوه مشکان و دهچاه تولید می‌شود.

زارعی با بیان اینکه متوسط برداشت این محصول در شرایط عادی پنج کیلوگرم در هر هکتار است؛ افزود: امسال نسبت به سال گذشته به دلیل گرمای هوا در تابستان با کاهش عملکرد روبه روبه‌رو هستیم و پیش‌بینی می‌شود حدود ۳۰۰ کیلوگرم زعفران برداشت شود.

سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: بازده اقتصادی گُل‌دهی زعفران از سال سوم کشت پیاز آن شروع می‌شود و برای پنج تا هفت سال متوالی ادامه دارد.

وی مدت زمان برداشت زعفران را حدود ۲۵ روز اعلام و عنوان‌کرد: در حال حاضر نبود صنایع بسته‌بندی و تسهیلات، ازجمله مشکلات زعفران‌کاران است.

زارعی افزود: زعفران به دلیل طعم، بو و رنگ زرد خاصی که دارد در صنعت غذا، شیرینی پزی، داروسازی و دیگر صنایع کاربرد دارد.

سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز تصریح‌کرد: کُلاله مهم‌ترین قسمت گل زعفران است که از بخش‌های مختلف «نگین»، «سَرگل»، «پوشال» و «دسته» تشکیل شده است و مرغوب‌ترین زعفران از «نگین» کلاله به‌دست می‌آید که سرخ‌ترین بخش آن است.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا