تسهیلگری در حوزه اقتصاد و مالیه عمومی از مهمترین برنامهها است
جمالی نژاد پانزدهم آذرماه در دیدار با استاندار لرستان ضمن تبریک انتصاب استاندار استان و تبیین اهداف و سیاستهای دیوان محاسبات تسهیلگری و تنظیمگری در حوزه اقتصاد و مالیه عمومی کشور با رویکرد پیشگیرانه جهت کمک به پیشبرد و توسعه کشور و رفع و گره گشایی از مشکلات مردم و تحقق شعار شفافیت و انضباط مالی را از مهمترین برنامهها و فعالیتهای دیوان محاسبات طی دو سال گذشته بر شمرد که این سیاستها در استان هم دنبال شده و همچنان در دستور کار است.
وی بیان کرد: تهیه گزارشات تحلیلی و برخط ماهانه، تفریغ زود هنگام و کاربردی، استفاده از ظرفیتهای مردمی سامانه ارتباطی ۱۹۸ و ناظران مردمی، حضور فعال در جلسات و نشستهای مشترک و تخصصی، رصد و پایش سامانههای اطلاعاتی، تقویت کنترلهای داخلی و تعامل و ارتباط موثر با رسانهها و دستگاههای اجرایی به منظور کمک به تصمیم گیری و اجرای بهینه و موثر برنامههای دولت برای ایجاد یک حکمرانی خوب در حوزه مالیه عمومی از اهم اقدامات این نهاد نظارتی است.
جمالی نژاد با بیان نقاط و قوت عملکرد مالی و منابع و مصارف هشت ماهه اول استان خاطرنشان کرد: عدم تحقق کامل منابع مولدسازی داراییهای دولت و درآمدهای عمومی نسبت به مبلغ و درصد مورد انتظار و همچنین کمبود نقدینگی و تخصیص اعتبار طرحها و پروژههای استان، عمده مواردی است که باید مورد توجه دستگاهها و ستاد تجهیز درآمدهای استان قرار گیرد تا ناترازی ها برطرف شود.
سید سعید شاهرخی استاندار لرستان ضمن تقدیر و تشکر از فعالیتها و اقدامات نظارتی دیوان محاسبات کشور، اظهار کرد: نظارت یک اصل مسلم مدیریتی بوده که برای تحقق اهداف دولت ها ضروری و اجتناب ناپذیر است.
وی ادامه داد: در طول دوران خدمتی و مدیریتی همواره بر نقش آفرینی نهادهای نظارتی و هم افزایی آنان با دستگاههای اجرایی باور و تاکید داشتم و از نقش آفرین آنان به عنوان چشم بینا و بازوی نظارتی قوی، استقبال میکنیم.
استاندار لرستان سلامت و پاکدستی، جسارت و ریسک پذیری در تصمیمات خوب و کارآمد با رعایت مقررات را از شاخصهای انتخاب مدیران بر شمرد که میبایست در نظارت این ملاحظات مد نظر قرار گیرد.
شاهرخی با تاکید بر اینکه در این دوره با تدوین برنامه راهبردی عملیاتی استان و تقسیم کار صورت گرفته، اضافه کرد: تمرکز بر جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی است تا از این طریق ظرفیتهای استان در حوزه آب، گردشگری، معادن، کشاورزی و ترویج کشتهای گلخانهای شکوفا شود و تحقق این مهم نیازمند تحرک و پویایی مدیران، ارتقاء فرهنگ کار و تلاش مردمی و کارآفرینان و هم افزایی و تعامل همه دستگاههای اجرایی و نظارتی است.
انتهای پیام