هدف دشمن از فتنه سوریه، جبران شکست در لبنان و غزه است/مسئولان خود را فوق قانون ندانند
آیت الله «سید محمد رضا مدرسی» امروز شانزدهم آذرماه ۱۴۰۳ در خطبههای نماز عبادی و سیاسی جمعه یزد ضمن دعوت نمازگزاران به رعایت تقوی الهی و دوری از گناه، به مناسبت روز دانشجو اشاره و اظهارکرد: روز دانشجو روز مهم و یادآور مبارزات دانشجویان این کشور در مقابل دخالت بیگانگان به ویژه دخالت آمریکا از زمان طاغوت، با ایستادگی و فداکاری و فداکردن جان خودشان است.
وی افزود: این حرکت باید همچنان تداوم یابد و دانشجو که طبقهی فاخر و پا به کار جامعه است، همیشه آگاه و آماده به کار باشد هر چند که دشمن نمیخواهد این حرکت ادامه یابد لذا با انواع حیلهها و نیرنگها تلاش دارد، در این جنبش بزرگ اختلال وارد کند.
آیت الله مدرسی یزدی به توطئههای خباثآمیز رژیم پلید صهیونیستی و آمریکاییها و همدستان آنها در غزه و لبنان و هم اکنون در سوریه اشاره و تصریح کرد: آنها وقتی نقشههای شوم خود در رابطه با لبنان را به دلیل امضای آتشبس و با فداکاریها، رشادتها و مردانگیهای فرزندان امیرالمونین(ع) در لبنان و در غزه نیز علیرغم حجم بالای کشتارهایشان، دست نیافتنی دیدند، در همان لحظات اولیه امضای آتشبس در لبنان، نیروهای آماده شدهشان با صرف زمان و هزینه زیاد از قبل را به جان جبهه مقاومت انداختند و فتنه عظیمی را در سوریه ایجاد کردند.
وی جهالت سردمداران این فتنه که به اسم اسلام و قران در سوریه به جنایت مشغولند را مایه تاسف خواند و افزود: هدف از این فتنه، ایجاد ضعف در جبهه مقاومت و محدود کردن راه ارتباطی حزب الله است تا شکستهای خود را با این محدودیت جبران کنند.
وی ادامه داد: متاسفانه برخی از کشورهای همسایه اعم از عربی و غیرعربی نیز در اختیار آنها قرار گرفتهاند و در جبهه آنها به صورت پنهان و آشکار فعالیت میکنند و این از مصیبتهای عالم اسلام است.
خطیب موقت یزد این مصیبتها را از وقتی کشورهای اسلامی را پاره پاره کردند و به دست یک کشور غربی دادند، همچنان مستدام دانست و گفت: دشمن اکنون که وقت بیداری مسلمانان شده، برای این که این بیداری و حرکتهای مقاومت در برابر جبهه استکبار به ثمر نرسد، همچنین جنایات خود را ادامه میدهند.
وی در بخش دیگری از خطبههایش با اشاره به اخبار اقتصادی مطرح شده در رسانهها پیرامون بودجه و سایر موضوعات مرتبط، اصلاح حفرههای عمیق اقتصادی چه در زمینه یارانهها و غیر یارانهها و چه پنهان و چه آشکار را ضروری خواند و گفت: اقتصاد کشور بدون اصلاح این حفرهها امکان پیشروی ندارد اما این نکته را به همه دست اندرکاران به ویژه قوای سه گانه گوشزد میکنیم که همانگونه امیرالمونین(ع) فرمود؛ خدا را به یاد شما میآورم درخصوص طبقه پایین دست جامعه که راه زندگی بر آنها بسته است و نمی توانند در این شرایط نیازهای لازم خود را برطرف کنند.
آیت الله مدرسی یزدی خواستار توجه به جامعه معلولان و بیکارانی که توان کار ندارند در این رابطه شد و گفت: اقتصاد کشور را اصلاح بکنید اما در وهلهه اول فکری به حال این اقشار داشته باشید.
وی در ادامه با اشاره به گزارش رئیس بانک مرکزی در مورد جایگزینی سامانهای به جای سوئیف که دست آمریکاییها را از مبادلات بین المللی کوتاه میکند، گفت: این اقدام، امری شایسته و لازم و گامی مثبت است که باید زودتر از اینها راه اندازی میشد.
امام جمعه موقت یزد به استفاده از رمز ارزها برای دور زدن تحریمها نیز اشاره و عنوان کرد: این موضوع را سالها قبل به عنوان یکی از بهترین راهها برای دور زدن تحریمها مطرح کردیم ولی با این شرط که در تله صرافیهای غربی گرفتار نشویم که در این صورت به اول راه بازخواهیم گشت.
آیت الله مدرسی یزدی نکته مطرح شده دیگر را تعیین ارز مبادلهای به جای دلار ذکر کرد و گفت: این مهم در صورت پیگیری هم در سطح بین الملل و هم سطح بریکس و حتی محدوده کمتر از آنها بسیار عالی خواهد بود چرا که هر دلاری که در جیب کسی باشد، تنها یک کاغذ است که دولت آمریکا در مقابل آن بهره میبرد و به عبارتی پول حکمرانی است و آمریکا در برابر آن هیچ تعهدی ندارد.
وی تاکید کرد: کسانی که دلار انبار میکنند، چه دولتها و چه سایر افراد، بدانند هر دلاری که انبار شده یعنی کالایی در اختیار امریکا قرار گرفته، بدون این که در اختیار آنها چیزی باشد و تنها اعتبار این کاغذ را دارند و علاوه بر این تورمی که در آمریکاست نیز به پای شما نوشته خواهد شد.
امام جمعه موقت یزد در پایان خطبههای این هفته نماز جمعه شهر یزد بر لزوم پایبندی همگان بر قانون تاکید کرد و گفت: هیچ کسی به ویژه مسئولان نمیتوانند خود را فوق قانون بدانند و اگر گفته شود فلان قانون را انجام نمیدهیم یا مصلحت نمیدانیم که اجرا شود، این خطرناکترین امر است به ویژه این که از سوی کسی که مجری قانون باشد، مطرح شود.
آیت الله مدرسی یزدی خاطرنشان کرد: اگر قانون دارای نواقصی باشد نیز باید از طریق مجلس و از طریق ارائه طرح و لایحه به روش قانونی دنبال شود وانگهی اگر مسئولی احساس میکند، نمیتواند قانون را اجرا کند، حئداقل باید به اندازه توانش تلاش کند و در مورد آن اندازه که نتوانسته انجام دهد، عذخواهی کند نه این که قانون را قابل انجام و اجرا اعلام کند.
انتهای پیام