اتاق ایران با منطقهبندی جغرافیایی اتاقهای بازرگانی به دنبال تحول اقتصاد کشور است
به گزارش خبرنگار مهر، حسین پیرموذن عصر چهارشنبه در نشست بهبود فضای کسبوکار شمالغرب کشور با حضور شرکت اتاقهای بازرگانی اردبیل، ارومیه، تبریز، زنجان و همدان در سالن کنفرانس اتاق بازرگانی اردبیل، اظهار کرد: اتاق ایران با منطقه بندی اتاقهای بازرگانی براساس منطقه جغرافیایی به دنبال همگرایی و وحدت بیشتر برای احصا و استفاده حداکثری از ظرفیتها و پتانسیلها در هر منطقه است.
وی افزود: این مجموعهها ازجمله اتاقهای شمالغرب کشور که متشکل از استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، همدان، کردستان، زنجان و اردبیل است باید به دنبال ایجاد یک بخشخصوصی واحد و یک دست در جهت تحول اقتصاد منطقه باشند.
نایب رئیس پارلمان بخش خصوصی کشور ادامه داد: در دنیای اقتصاد کل مجموعه کشور به هم پیوسته است و دستهبندی استانها به کشاورزی، صنعتی و یا گردشگری بی معنا بوده و توسعه همه جانبه استانها در همه عرصهها امری ضروری و غیرقابل اجتناب است.
پیرموذن با تاکید بر نوآوری از سوی اتاقهای بازرگانی استانها افزود: بودجههای مختلف از سوی اتاق ایران برای اعزام هیئت تجاری، برگزاری نمایشگاهها تعریف شده که با برنامهریزی برای اقدامات و اهداف مهم از جمله اعزام و پذیرش هیئتهای تجاری برای جلب مشارکت و سرمایهگذاری، برگزاری نمایشگاهها میتوان چشمانداز جدیدی از توسعه را برای کشور رقم زد.
وی با اشاره به برگزاری مستمر جلسات کمیته حمایت قضائی در اردبیل گفت: طی سالهای متمادی جلسات کمیته قضائی به صورت مرتب و مداوم با حضور اعضای کمیته حمایت قضائی برگزار و اغلب مشکلات در حوزه استانی طی این جلسات مرتفع شده است.
نایب رئیس پارلمان بخش خصوصی کشور با اشاره به برخی از شاخصهای ارزشیابی گفت: نحوه پایش تیم اتاق ایران برای رفع ایرادات نیازمند تجدید و بازنگری است و بررسیهایی که با رؤسای اتاقهای بازرگانی استانها انجام گرفته نیز بر این مسئله اذعان دارد.
پیرموذن با تاکید بر دگرگونی نگرشها خاطرنشان کرد: امروز بسیاری از واحدهای تولیدی در سطح استان به دنبال نیروی کار ماهر هستند و عملاً دیگر نباید نام اردبیل را با مسئله بیکاری عجین دانست و چه بسا بسیاری از شاخصهای اقتصادی در اردبیل با رشد و جابجایی همراه است که از جمله میتوان به رتبه ۱ اردبیل در پرداخت معوقات اشاره کرد.
وی اردبیل را استانی نوپا و در حال توسعه عنوان کرد و گفت: بحث منابع و مصارف به یکی از دغدغههای اصلی استانهای در حال توسعه از جمله اردبیل تبدیل شده است که ما در اتاق ایران تلاش میکنیم با حل این موضوع با بانک مرکزی زمینه استفاده از تسهیلات و افزایش سرمایهگذاری را برای استانهای کوچک که توانایی جذب منابع کافی ندارند فراهم کنیم.