جهان > آمریکا و اروپا

اعتراف به ناکافی بودن تسلیحات آمریکا برای مقابله با تهدید هسته‌ای روسیه

[ad_1]

به گزارش ایسنا، ریچارد جانسون که بر سیاست‌های هسته‌ای آمریکا نظارت می‌کند، گفت که برنامه‌های فعلی باید برای واکنش به اقداماتی که مسکو و پکن انجام می‌دهند، تقویت شوند.

او گفت: ما اکنون در جهانی هستیم که در آن با چندین رقیب هسته‌ای مواجه هستیم، چندین کشور که در حال رشد، تنوع و نوسازی زرادخانه‌های هسته‌ای خود هستند و همچنین، متأسفانه، نقش سلاح‌های هسته‌ای در استراتژی‌های امنیت ملی خود را در اولویت قرار می‌دهند.

تلگراف نوشت: اظهارات وی پس از آن بیان شد که کاخ سفید اعلام کرد با کاهش آستانه حمله هسته‌ای روسیه، موضع هسته‌ای کشور را تغییر نخواهد داد.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، این اقدام را در واکنش به تصمیم واشنگتن مبنی بر اجازه دادن به اوکراین برای حمله به خاک روسیه با موشک‌های دوربرد اتکمز که از سوی آمریکا عرضه می‌شود، انجام داد. واشنگتن مدتی است که بازدارندگی هسته‌ای خود را مدرن‌سازی کرده است که شامل برنامه‌هایی برای استقرار تسلیحات هسته‌ای در یک پایگاه هوایی در بریتانیا می‌شود.

واشنگتن تضمین کرده است که بمب‌های گرانشی قابل پرتاب از هوا و زیردریایی‌هایی با قابلیت حمل سلاح هسته‌ای آماده استفاده در هر زمان هستند. انواع جدیدتر بمب B-۶۱ نیز به عنوان بخشی از «بازبینی وضعیت هسته‌ای» در سال ۲۰۲۲ تولید می‌شود.

گرنت اشنایدر، معاون مدیر ثبات استراتژیک در ستاد مشترک، گفت: برای اینکه برای دهه ۲۰۳۰ آماده شویم، باید نیروهای هسته‌ای، فرماندهی و کنترل هسته‌ای و زیرساخت‌های مرتبط را مدرن کنیم که به ما امکان می‌دهد در طول زمان با ظهور چالش‌های جدید، خواه تهدیدهای جدید یا تغییرات بالقوه یاتاخیر در مدرنیزه سازی، انعطاف‌پذیر  و آماده باشیم.

ناتو، ائتلاف نظامی به رهبری ایالات متحده، همچنین در پی جنگ در اوکراین تقریباً سه سال پیش، استراتژی‌های هسته‌ای خود را بررسی کرده است. کاری که توسط این ائتلاف انجام می‌شود شامل هلند، یک کشور غیرهسته‌ای، می‌شود که جت‌های جنگنده F-۳۵ خود را در اختیار بازدارندگی هسته‌ای ناتو قرار دهد.

مذاکراتی بین مقامات این ائتلاف به طور مرتب انجام می‌شود تا مشخص شود که آیا بازدارندگی هسته‌ای آن در برابر آزمایش‌هایی که از سوی روسیه و چین با آن روبه رو می‌شود، مقاومت می‌کند یا خیر.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه روز جمعه گفت که مسکو آزمایش‌های بیشتری از موشک بالستیک مافوق صوت «اورشنیک» را در «شرایط جنگی» یک روز پس از شلیک موشک به اوکراین انجام خواهد داد.

پوتین در یک نشست تلویزیونی با روسای ارتش گفت: «ما به این آزمایش‌ها، از جمله در شرایط جنگی، بسته به موقعیت و ماهیت تهدیدهای امنیتی ارسال‌شده به روسیه ادامه خواهیم داد.»

رئیس کرملین همچنین دستور داد موشکی که با سرعت ۱۰ ماخ – ۱۰ برابر سرعت صوت پرواز می‌کند – به تولید سریالی برسد. او افزود: روسیه در حال توسعه سیستم‌های پیشرفته مشابه است. ما باید تولید سریالی را شروع کنیم.

پوتین با تمجید از «قدرت ویژه این سلاح و قدرت آن» گفت: این تصمیم در واقع اتخاذ شده است. وی افزود: «سیستم تسلیحاتی که آزمایش شد، تضمین صادقانه دیگری برای تمامیت ارضی و حاکمیت روسیه است.»

انتهای پیام

[ad_2]

منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا