افتتاح بخش تراریخته آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی اهواز
به گزارش خبرنگار مهر، عصر امروز یکشنبه با حضور دکتر حاتم بوستانی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز برگزار شد، بخش تراریخته آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی معاونت غذا و داروی اهواز به طور رسمی افتتاح و مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
دکتر محمد هاشمی، مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی معاونت غذا و دارو اهواز در این مراسم گفت: با راهاندازی این بخش که نتیجه دو سال پیگیری و برنامهریزی مداوم است، برای اولین بار در استان خوزستان امکان انجام آزمایشهای تشخیص مواد غذایی تراریخته فراهم شده است. پیش از این، نمونهها برای انجام این آزمایشها به تهران ارسال میشد که با افتتاح این بخش، نیازی به این کار نیست و تمامی مراحل آزمایش در استان انجام میشود.
وی افزود: برای تجهیز و راهاندازی این بخش، علاوه بر تأمین تجهیزات پیشرفته، فضای فیزیکی آزمایشگاه نیز افزایش پیدا کرد تا بتوانیم با بهرهوری بالا و دقت بیشتری به انجام آزمایشها بپردازیم.
به گزارش خبرنگار مهر، با افتتاح این بخش، ظرفیت آزمایشگاهی معاونت غذا و دارو اهواز ۵۰ درصد افزایش یافته است. این امر علاوه بر کاهش هزینهها و صرفهجویی در زمان، به ارتقای سطح نظارت بر محصولات غذایی در استان و تضمین سلامت مصرفکنندگان کمک شایانی خواهد کرد.