استان ها > لرستان

افزایش ۱۸ درصدی جوجه‌ریزی در لرستان



صادق اسدالهی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: لرستان با داشتن ۶۵۰ واحد مرغ گوشتی یکی از قطب‌های تولید گوشت سفید در کشور محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: از مجموع ۶۵۰ واحد تولیدی مرغ گوشتی، ۶۰۰ واحد آنها فعال و زیربار هستند.

معاون بهبود تولیدات دامی لرستان با بیان اینکه در ۹ ماهه امسال بیش از ۳۵ میلیون قطعه‌ جوجه‌ریزی در استان داشتیم، بیان کرد: این میزان تولید در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که ۳۱ میلیون قطعه جوجه‌ریزی بوده ۱۸ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

اسدالهی اضافه کرد: گوشت حاصل از این جوجه‌ریزی این واحدهای تولیدی ۷۰ هزار تن اعلام شده و پیش‌بینی این است که تا پایان امسال تولید گوشت سفید، طیور صنعتی و ماکیان به ۱۰۰ هزار تن برسد.

وی گفت: اکنون مصرف لرستان ۵۵ هزار تن گوشت سفید است و ۴۵ هزار تن آن به استان‌های دیگر کشور صادر می‌شود.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا