استان ها > خراسان رضوی

تکمیل پروژه‌های خراسان رضوی نیازمند ۵۵۰ هزار میلیارد تومان است



محمد حسینی ۱۳ دیماه، در جلسه شورای برنامه‌ریزی خراسان رضوی که با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی در تربت‌حیدریه برگزار شد، گفت: موقعیت جغرافیایی این استان به عنوان دروازه شمال شرق و شرق کشور و کریدور جاده ابریشم بسیار حائز اهمیت است.

وی اظهار کرد: همچنین ما به یکی از منابع مهم گازی جهان کشور ترکمنستان نزدیک هستیم و همین بسیار می‌تواند در خصوص ناترازی‌های موجود کمک کند.

رئیس شورای برنامه‌ریزی خراسان رضوی با اشاره به اینکه موقعیت‌مان در شرق کشور بسیار استراتژیک است، بیان کرد: درخواست داریم تمام تلاش را به کار ببندیم تا خراسان رضوی نقش خود را در توسعه ملی و منطقه‌ای و استانی به خوبی احیا کند.

وی با بیان اینکه داده‌های احصاء شده مشخص می‌کند نیازمندی زیادی داریم که بخش مهمی پروژه‌های زیرساختی است، خاطرنشان کرد: پروژه‌های زیرساختی مهم ملی در خراسان رضوی را احصاء و بر اساس تأثیرشان در بخش‌های مختلف اولویت‌بندی کردیم که مجموع اعتباری که نیاز دارند بالغ‌بر ۵۵۰ همت است.

حسینی افزود: گرچه از این میزان ۴۱۰ همت را می‌توانیم با مشارکت بخش خصوصی برای زیرساخت‌ها تأمین کنیم، اما ۱۵۰ همت پروژه‌هایی هستند که باید از محل اعتبارات عمومی و دولتی تأمین شود.

وی بیان کرد: پروژه‌های دارای اولویت که در سال‌های ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ باید تکمیل شوند ۴۵ همت اعتبار نیاز دارد که ۱۰ همت عملیات استانی و ۳۵ همت عملیات ملی است.

رئیس شورای برنامه‌ریزی خراسان رضوی گفت: به ترتیب در حوزه آب، انرژی، راه، بهداشت و ورزش و جوانان و دیگر حوزه‌های اجتماعی نیاز داریم که بتوانیم با تکمیل شدنشان بخشی زیادی از ظرفیت‌هایی که در حوزه ترانزیت، زیارت، معادن و صنایع می‌توانیم در کشور ایفا کنیم را فراهم کند.

وی نقش ترانزیتی این استان در کشور را کاملاً محرز دانست و افزود: دو کریدور اصلی شرق و شرق به غرب که جاده ابریشم و بسیار استراتژیک است در توسعه ملی می‌تواند ایفای نقش کند.

وی با اشاره به اینکه داشتن کریدورهای مختلف می‌تواند بخش زیادی از امنیت ملی را هم برای ما فراهم کند، افزود: دوخطه کردن مسیر ریلی مشهد بافق و مشهد به تهران جزو اولویت‌های استان است.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا